abricoc Cheeseboard – taula de formatges

36,0065,00

Neteja

Descripció

Les nostres Cheeseboards les preparem amb molt d’amor en una taula de fusta pensada i dissenyada expressament per servir directament a les vostres taules.

abricocheeseboard couple (serveix per 2-3 persones)

La taula de formatges i embotits inclou 4-5 formatges, selecció de 2 embotits, melmelada petita, torradetes o palitos i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, i guarniments de flors i herbes de temporada.

abricocheeseboard petita (serveix per 4-5 persones)

La taula de formatges i embotits inclou 6-7 formatges, 2-3 selecció d’embotits, melmelada petita, torradetes o palitos i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, i guarniments de flors i herbes de temporada.

abricocheeseboard gran (serveix per 6-8 persones)

La taula de formatges i embotits inclou 6-7 formatges, 3-4 selecció d’embotits, melmelada petita, mel petita, torradetes o palitos i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, i guarniments de flors i herbes de temporada.

Totes les taules estan pensades com a racions d’aperitiu.
Si voleu que siguin un àpat complet, us recomanem demanar una mida més gran.

Tingueu en compte que tots els nostres productes i guarniments són de productors locals, i de temporada, per tant estan subjectes a disponibilitat i substitucions en funció del mercat.

Les Cheeseboards estaran disponibles els dijous, divendres i dissabtes.

Consulta’ns per entregues a domicili.

Informació addicional

Data de recollida

Dimecres 24 de març, Dijous 25 de març, Divendres 26 de març, Dissabte 27 de març ! Dimecres 31 de març, Dijous 1 d'abril, Divendres 2 d'abril, Dissabte 3 d'abril